dagens ICQ konversation (weird stuff)

igår var det prisutdelning för "årets byrå". de på mitt gamla jobb 24HR var som vanligt där. eftersom jag inte jobbar där längre så fick jag inte följa med men man va ju lite intresserad av hur det hade varit och om det var nåt drag och om folk hade festat loss ordentligt. så jag frågade kräjzee-pejv hur det var:

[10:33] rewdboy: va ni fulla igår
[10:33] Pejvan: näe, vi var rätt oladdade för hela grejen faktiskt
[10:33] Pejvan: vi var där under prisutdelningen, sket i gratisvinet och drog hem
[10:33] Pejvan: det är INTE 24hr-mässigt! ;-)
[10:34] rewdboy: VAD FAN??!
[10:34] rewdboy: gratis alko å ni DRAR HEM??
[10:34] Pejvan: ja jag VET. du måste vara med och styra upp oss, så vi inte blir helt amish!!

jag taggar det här inlägget med label "weird" för det är riktigt weird när 24HRare skippar gratis alko...

:

Digidiva

Ja idag så har det sjunkit in hur konstigt det är. Jag menar, rörskräck är weird, men att vi tackar nej till alko, alko som dessutom är GRATIS, det är ju faktiskt... riktigt perverst. Det får aldrig hända igen!!

Digidiva

Jag vill bara förtydliga att när jag skrev "sket i gratisvinet" så menade jag i betydelsen att vi struntade i det. Inget annat.