SL och deras tidsuppfattning

En sak som jag länge irriterat mig på är SL och deras tidsuppfattning. Jag vet att det finns lite olika kalendrar i världen och tex så lever buddhisterna i år 2551 eller nåt liknanda. men de använder ändå timmar och minuter som vi gör.

Dock gör inte SL det...i deras värld kan en minut vara 3-4 normala minuter. Detta kan lättast skådast på blåa tunnelbanelinjen. Där brukar skyltarna som visar när tågen till akalla eller hjulsta ska komma visa typ "akalla 1 minut" och så står det så i 4 minuter. sen brukar minuterna övergå till stjärnor. det är lite lustigt tycker jag.
SL har även en tendens att låta minuter som redan gått återuppstå. Det ser jag varje morgon när jag ska ta pendeltåget från årstaberg in till t-centralen. tågen är ju i princip alltid försenade ett par minuter. De fina skyltarna som finns på perrongerna brukar upplysa om att 08.46 till t-centralen har ny beräknad tid 08.51. sen när klockan är 08.53 så kommer tåget och helt plötsligt så visar skylten att tåget inte är försenat längre. varför försvinner ibland noteringen om den nya tiden? jag tror att SL-klockan helt enkelt är jävligt random och att för SL så är 08.53 inte nödvändigtvis en tid som är EFTER 08.46. för dom är det säkert helt normalt att klockan först är 08.45 sen 08.47, 08.48, 08.49, 08.50, 0851, 08.52, 08.53 och sen plötsligt 08.46...

helt normalt.

sen...när de nu har de här fina jävla skyltarna som sak informera om att tåg e försenade. VARFÖR I HELVETE ANVÄNDER DOM INTE SKYLTARNA FÖR DÅ!!!???
om man står där och vätnar på ett tåg som ska komma tex 15.37 och tåget inte har dykt upp 15.38 så undar man varför i helvete inte skylten visar något!! de bör ju rimligtvis veta långt innan att tåget är försenat och meddela detta å skylten. men näää! oftast står det då typ runt 15.40 att tåget beräknas vara 2 minuter försenat och ankommer ca 15.39. YEAH! det klockslaget har ju förfan redan passerats med en minut. men som sagt..detta kan bero på at de inte kör samma tid som resten av världen

: