Hellner makes twitter go round and round

Hellner verkar få fart på twitterfolket...
(klicka på bilden för större bild)
Den enda som inte bryr sig om hellner är Pejvan som skriver om sina sketna tapas.


hur svårt kan det vara att köra tunnelbana

Jag förstår inte kaoset som råder i lokaltrafiken just nu. Visst, det snöade en del i helgen och det är rätt kallt. Men vi snackar ju inte mer än kanske max 20 cm snö som föll i helgen och det är nu tisdag. Ändå var det som alla Nya Zeelands fårhjordar hade samlats på Gullmarsplans tunnelbanestation imorse, så mycket folk var det.

Tunnelbanan på gröna linjen går alltså bara mellan Gullmarsplan och Kristineberg. Men vad e problemet? Varför kan tågen inte köra? Det är förfan inte Sibirien? Detta är Stockholm och om inte tågen fixar -20 grader så reklamera skiten! Om de inte fixar att köra när det snöar så beställ vagnar från en annan tillverkare för fan!
Det är 2010 nu och att lägga in värmeslingor i tågväxlarna är tamejfan inte svårare än att vilken nybörjarstudent som helst bageriprogrammet klarar av det: Dra lite sladdar med stort motstånd och kräma på en helvetes massa ström! Sladdarna blir varma! Fixat!
Nåt mer ni vill veta? Ja just de..sätt plogar på framför tågvagnarna så får ni bort snön åxå.

Och SL: dessa tips var gratis, bara att tacka och ta emot.

Klåpare...

Isabel busar med Julia

Eh, det här är barnprogram. Iallafall trodde jag det i min enfald. Men när hon håller på och viftar med en stor dase sådär så blir jag lite tveksam till vilka som är målgruppen för detta program


dags att dra

Nävadtusan!
Asgamars avföda! Om man kanske skulle ta och masa sin tjocka kropp hem till casa de rewdboy och tugga i sig lite aftonföda..

Nu jävlar blev curling helt plötsligt intressant!



Oj, jag var lite för snabb att dissa curling tror jag!
Bilden ovan visar den danska curlingbruden Madeleine Dupont.
Den till vänster visar när hon curlar och den till höger är tagen från en kalender som det europeiska curlingförbundet har gett ut!
Ja, ni läste rätt, det är från en officiell kalender utgiven av curlingens europeiska förbund för att promota sällskapsspelet curling!!
Måste kolla på nästa curlingmatch tror jag...

Kan du norska så läs mer på VG.no
Tydligen har Aftonbladet en artikel om detta också...om du inte fixar att läsa på norska

Curling som OS-sport

Jag twittrade igår om att jag undrar hur fan curling kan ha OS-status. Curling är ju för höge farao ingen sport. Det är ett sällskapsspel!
Ett sällskapsspel ungefär i samma klass som boccia. Ett spel som man spelar medans man väntar på att köttet på grillen ska bli färdiggrillat. Typ. Och inte fan ser man boccia på sommar-OS va?

Gick nyss in på Lauls blogg för att läsa om ryktet ang att Sebastian Egurens kanske kommer spela i AIK i vår. Såg då även att han också hade liknande tankar som mig ang curling.

Ny tv? nej fel TV!!

Vi ska bygga om garderoberna i sovrummet hemma och därmed så rök vår gamla tjockTV som vi hade. Morsan å farsan fick ärva den av oss så nu tuffar den på i deras sovrum istället, eftersom de lånat ut sin gamla sovrumsTV till syrrans snubbes morsa.

Vi beställde därför en ny TV till sovrummet. En 32 tums Andersson LCD från Netonnet med inbyggd DVD och som klarar av att spela film från minneskort så man slipper extra utrustning som kluttrar ner. TVn ska hänga på väggen vid sidan om sängen framma vid garderobsväggen, på ett svängbart väggfäste.

Den skulle levereras igår (tisdag) melan 17 och 21 så därför stack jag hem lite tidigare från jobbet för att ta emot leveransen. De kom strax före 19.00. Glad i hågen och förväntasfull som ett litet barn på julafton packar man upp TVn. När vi ska koppla in TVn så kollar jag igen på paketet och anar att nåt e skumt eftersom modellbeteckningen inte är riktigt den jag kom ihåg. Jag beställde en TV med modellbeteckningen A321D DVD men på paketet på den här stod det A321D PVR. Modellen som heter A321D DVD har inbyggd DVDspelare (*doh*) och den som heter A321D PVR har inspelningsfunktion istället. Mycket riktigt..jag inspekterar TVn och inte fan har en nån slot för DVDskivor!!!
GAAAH!!!
Fan va sur man blir när man beställt och sett fram emot lite nya coola prylar och så är det fel. Bara att plasta in skiten igen och lägga ner i kartongen för att skickas tillbaka. Ringde Netonnet idag och sa att de skickat fel TV och jag ska förhoppningsvis få en ny på fredag eller måndag.

ibland saknar jag hopp för mänskligheten

hur fan tänkte han som körde?
och hur fan tänkte han som agerade levande dragkrok??
var i helvete befann sig de här personerna när gud delade ut hjärnceller?



http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/inrikes/article6615952.ab

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6615338.ab

Tillbaka till snön

såja, då var veckan i Egypten och Hurghada över. Igår kl 11 så låg jag i poolen och skvalpade runt. 10 timmar senare så kör jag bil på isiga vägar i Sverige...weird

Sälja vandrande pinnar?

Fick ett jävligt mysko mail till mitt konto på flickr.
Det var en lirare i Tysklande som hade sett mitt foto av en vandrande pinne som jag tog när vi var på trekking i Madagaskar för nåt år sen.

walking stick

Han höll på och forskade om vandrande pinnar och födde upp dom.
Nu påstod han att den arten jag fotat var ovanlig och undrade om jag inte kunde fånga in några såna och lägga dom i en burk tillsammans med växten de satt på (så att de fick rätt kost) och sen föda upp dom och låta dom lägga ägg. Sen ville han att jag skulle skicka dessa äggen till honom!!
VAFALLS??
Ser jag ut som nån jävel som föder upp vandrande pinnar hemma och sen skickar till okända människor över hela världen eller?
Han får ju kamma sig lite...

Blocket.se har gett sig in i livsmedelsbranschen

Läste en så sjukt roliga artikel på aftonbladet idag om programmet "Landet brunsås" där de tydligen ska käka upp ett marsvin. Marsvinet köptes på blocket.se och dödas och äts sen upp i programmet.
Artikeln innehåller en del fantastiskt roliga citat som tex

"De sålde sitt älskade marsvin på Blocket – men visste inte att djuret skulle bli huvudrätt. "

Jag garvade så jag kved när jag läste artikeln. Det här är fantastisk humor.

Hollywoodfruar goes burger

TVreklamen för Max hamburgare med Maria Montazani e ju bara förjävla bra. Hon är så sig själv så det är läskigt.