Ny tv? nej fel TV!!

Vi ska bygga om garderoberna i sovrummet hemma och därmed så rök vår gamla tjockTV som vi hade. Morsan å farsan fick ärva den av oss så nu tuffar den på i deras sovrum istället, eftersom de lånat ut sin gamla sovrumsTV till syrrans snubbes morsa.

Vi beställde därför en ny TV till sovrummet. En 32 tums Andersson LCD från Netonnet med inbyggd DVD och som klarar av att spela film från minneskort så man slipper extra utrustning som kluttrar ner. TVn ska hänga på väggen vid sidan om sängen framma vid garderobsväggen, på ett svängbart väggfäste.

Den skulle levereras igår (tisdag) melan 17 och 21 så därför stack jag hem lite tidigare från jobbet för att ta emot leveransen. De kom strax före 19.00. Glad i hågen och förväntasfull som ett litet barn på julafton packar man upp TVn. När vi ska koppla in TVn så kollar jag igen på paketet och anar att nåt e skumt eftersom modellbeteckningen inte är riktigt den jag kom ihåg. Jag beställde en TV med modellbeteckningen A321D DVD men på paketet på den här stod det A321D PVR. Modellen som heter A321D DVD har inbyggd DVDspelare (*doh*) och den som heter A321D PVR har inspelningsfunktion istället. Mycket riktigt..jag inspekterar TVn och inte fan har en nån slot för DVDskivor!!!
GAAAH!!!
Fan va sur man blir när man beställt och sett fram emot lite nya coola prylar och så är det fel. Bara att plasta in skiten igen och lägga ner i kartongen för att skickas tillbaka. Ringde Netonnet idag och sa att de skickat fel TV och jag ska förhoppningsvis få en ny på fredag eller måndag.

:

Dallas

Det är ju en sån här du ska ha http://www.samsung.com/se/consumer/tv-home-theatre/tv/plasma-tv/PS58B855Y1WXXE/index.idx?pagetype=prd_detail
SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ jävla bra. De kanske har den i mindre format också. DVD? Äh, kopplar in hårddisken istället.

Dallas

BTW, man ska inte ha TV i sovrummet, det är inte bra för sexlivet och sömnen.

rewdboy

datapata: onekligen en grym TV, men jag lägger inte dom pengarna på en TV som vi ska ha som en extraTV i sovrummet.

men när jag byter ut min 42-tums plasma i vardagsrummet så kan det bli nåt liknande som den du länkar till