Snutjava für alle

På vår väldigt icke-kommunala arbetsplats så har vi en väldigt kommunalarbetaraktig stående aktivitet som vi är varierande stolta över, nämligen "kommunalarbetarfika" eller även känt som "kommunistfika".
Denna aktivitet sker varje dag prick kl 15.00 då måste alla sluta hacka på sina tangentbord och bege sin in i vårt avlägsnaste rum på kontoret. Rummet kallas för "Olga" för att det är inrett i lite sovjetisk stil. Möblerna är köpta på loppis och lite farmoraktiga.
Kaffet som vi dricker måste vara lite halvtaskigt bryggkaffe. Det är lixom hela grejen. Dock har vi ett problem med att vissa på kontoret brygger alltför dåligt kaffe och då blir hela fikat förstört. Det måste alltså vara precis lagom dåligt och det är inte många som klarar av detta. Fram tills vår excellenta coffequeen gick sönder så kunde faktiskt jag brygga detta halvdåliga kaffe. Men sen pajade åbäket och nu vet jag inte alls hur man ska dosera längre. Dock så anställde vi nyligen en pimp vid namn Bartek, aka Triple-B, som är kung på att mecka riktigt snutkaffe. Så varje gång de e dags för kommunistfika så ber vi honom koka ett par kannor. Han verkar dock tröttnat på uppgiften...

[14:56:35] rewdboy: vi undrar om de finns snutjava på storkok?
[14:56:53] rewdboy: vi är redo att inmundiga lite snutjava
[14:57:27] Triple-B: fan, jag kommer vara tvungen att ta med snutjavameckning i löneförhandlingen snart