Nu händer det grejer i mitt liv

Visst serrö!
Nu händer det grejer!
Jag har äntligen bokat tid hos ögonkirurgen för att kolla min CPskadade ögon som inte läkte ordentligt efter förra operationen. Jag var på återbesök i somras och då sa han att vi skulle operera om vänsterögat och möjligen även högra om resultatet på vänster gjorde att det var bättre än högra ögat. Han sa "återkom om 4-5 månader"!
Så, jag skulle väl återkommit i oktober/november, men det blev nu i slutet på januari alltså.
well well...bättre sent än aldrig.

När jag ändå var i tagen att jiddra med läkare så ringde jag tandläkaren också. Ringde folktandvården i Årsta. Hon som svarade bad om mitt personnr, jag gav det till henne och hon sa:
-"hmm..du har inte varit här förut va?"
jag svarade:
-"nä, jag har inte varit hos tandläkaren på typ trehundra år"
hon utropade:
-"Oj! trehundra år? är du en mumie??"

Jag har faktiskt inte varit hos tandläkaren sen typ år 2000 eller 2001 om jag inte minns helt fel. Börjar bli dags nu...

: