Men låt Mona ha sin Luis Vuitton väska ifred för bövelen!

Nu blir jag uppriktigt sagt jävligt gramse!

Aftonbladet jiddrar om Mona Sahlin och att hon fått en Luis Vuitton-väska i 50årspresent och att den är så jävla dyr att arbetare måste lägga en halv månadslön för att ha råd med en sån väska och då är det fel av en socialdemokratiskt partiledare att äga en sån!

Förihelvete aftonbladet!!!!!
Väskjäveln var en present! Hacka på hennes imbecilla polare isåfall som gav bort en så dyr väska i present, istället för att hacka på Mona, som i detta fall måste anses vara ett offer för någon slags komplott isåfall!

Jag antar att den som skrev artikeln samt ansvarige utgivaren som publicerade den själva brukar tacka nej till dyra presenter för att det finns dom som inte har råd.
Äter ni alltid upp allt på tallriken också? Det finns dom som svälter!!

Det är en sabla väska vi snackar om, inte Sveriges ekonomi!

http://www.aftonbladet.se/debatt/article6471870.ab
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6469796.ab
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6469814.ab
http://svt.se/2.22620/1.1857749/monas_dyra_vaska_vacker_debatt

:

Anonym

Jag undrar vem som gett henne väskan.
Eftersom som den är rosas å är det nog en del inom mutsspelet, agendan, att föra ut omstöpningen och degenereringen i samhället. Kan det vara någon som hon har gjort till chef inom svt,Levengood eller någon.
Hon har i vilket fall fattat galoppen, och drog sig inte för att ihop med dessa personer även ge handväskan,och dess budskap och triggerfunktion... en framskjuten position. Det är skamlöst. Jag vet inte någon som mer än Sahlin har skadat detta land. Vår största femtekolonnare. Varför satte vi Wennerström i fängelse då...

Men so what, allade där personerna ärbara inom samma båt - det finns inga ideologier längre. Folket/fåren går på det, i val efter val - samtidigt som de tar båten dit dessa politikers uppdrasgivare har gett besked om, alltså Bilderberggruppen och andra. Det var därför Maud från en dag tillen annan bara kunde vända om 180 grader - det accepterades inte längre att Maud bråkade, utan hon skulle arbeta som de andra,åt samma håll, för att de vill ha ut sin nya världsordning, NWO - inga länder, en valuta - ett välde som skuggregeringen ska äga. EN befolkning.
De för ut sina sjukheter i namn av "tolerans", "kärlek och annat, och nästan alla går på det.

Anonym

Avundsjuka som vanligt. Hur manga politiker har inte en kostym, skor osv. för runt 6000 SEK? Eller kanske ett armbandsur? Tyvärr sa finns det för manga människor som inte har nagot att göra, förutom att klaga när andra har lyckats med nagot bättre än de själva.

Jag känner manga socialdemokrater som kör riktigt dyra bilar. Tydligen har man förväxlat kommunism med socialdemokrati. Är det inte sa att alla skall ha en chans att fa ihop nagot? Om man nu lyckats tjäna ihop (eller fa en väska) da är man en skurk tydligen.

Fy faan för avundsjuka människor, för det är precis det det handlar om här!

Micke

Anonym

Helt världsfrånvänt är det när folk reagerar på en handväska!
Det hade inte spelat någon roll om hon så köpt den själv - folk får väl lägga sina egentjänade pengar på vad helst de vill?
Om ett vårdbiträde haft den dåliga smaken att spara ihop till en Louis Vuitton är det ju "hennes" sak.
Mona tjänar bättre och får köpa vad hon helst önskar.
Eller vill de som reagerar att alla ska ha lika litet/mycket pengar till förfogande?
Är det rättvisa?

bloggare på icedaniel.se

Det skulle inte förvåna mig om det är LO-ordförande Wanja-Lundby Wedin som är boven i dramat som gett henne väskan. Hon och hennes gubbe har skinat LO ordentligt det senaste deceniet.

Anna

En väska för 6000? Vänta tills det handlar om en bil för 600000! Hur enfaldigt får det bli?