jag höll på att brotta ner musse hasselvall

idag så tog jag bussen till jobbet som vanligt. första dan efter en lång skön julledighet. buss 160 från årsta till gullmarsplan. strax före ICA sköntorpsvägen så såg jag genom rutan hur en lirare jagade efter bussen med en kopp kaffe i högsta hugg ena näven. fan va rolig han ser ut tänkte jag. fan va lik han va musse hasselvall tyckte jag åxå. ni vet, brottarmusse. brottogrammusse. han hinner fan aaaaaldrig med den här bussen. tänkte jag. hihihi. tänkte jag. men tji fick jag. den jäveln hann med bussen. och visst fan var det musse. han satte sig på sätet bredvid mig med huvan på den gröna jackan överdragen långt ner över skallen och gömde sig lite medans han sippade på sitt kaffe ur en pappmugg köpt på nån kaffekedja.

jag var faktiskt jävligt nära att suga tag i honom och brotta ner honom men jag tänkte att man har ju ändå sån hyfs så att man väntar tills han druckit upp sitt kaffe. men den jäveln drack så sjuuuukt långsamt så jag fick aldrig chansen att brotta ner honom innan bussen kom fram till gullmarsplan och alla fick hoppa av.
men nästa gång musse, då jävlar ska jag brotta ner dig i bussen. kanske. om jag e på humör..

:

Unknown

Ha en toppen dag!
<3

Anonym

If you are open to having a guest blog poster please reply and let me know. I will provide you with unique content for your blog, thanks.