Frigo by Persbrandt

Haha...det här är ju en sån där grej som man bara kan garva åt:
Frigo by Persbrandt
HAHAHAHAHAHAA!!

alltså...vem tror de att Persbrandt är?
visst, i sverige räknas han som en superstjärna. varför vet jag dock inte riktigt. för han är ju otroligt stel och enformig i beckfilmerna.
Men alla medelålders tanter i sverige blir ju iaf lite fuktiga i klykan när de ser honom. Inget fel med det.
Men, är tanken att alla förortskids ska sticka och bunkra upp Persbrant-kallingar nu eller?
Det är inte Björn Borg vi snackar om nu ffs...utan en kille som gjort typ historiens flummigaste reklamfilm för Wasakronan.
Det är så kass gjort så man kan bara garva. Scenerna där han flyger omkring ser ut att vara gjorda av några filmintresserade mellanstadieelever.
Och nu säljer han kallingar...inte vilka kallingar som helst heller! Det är nån sorts specialkallingar där man stoppar ner pungen och dolmen i en liten ficka inuti själva kallingarna så att de ska vara kalla och torra. Jäkligt weird.

Förresten, de som tagit fram kallingarna har tydligen satsat tolv (12!!) miljoner på produktutvecklingen. Kundet de då inte ha lagt ner åtminstone 100.000 på en hemsida som inte ser ut att vara gjord 1998
Vojne vojne..

Realtid.se har testat kallingarna. Läs om det här: http://www.realtid.se/ArticlePages/200810/23/20081023144439_Realtid500/20081023144439_Realtid500.dbp.asp

1 :

david

den där wasareklamen e ju som en "hyllning/parodi" till en video med fatboy slim.. där christopher walken dansar precis som persbrandt gör här.