coopreklamen på TV

Är det bara jag som undrar vad det är för fel på Coopreklamen på TV.
Har ni sett den där reklamsnutten när en av deras konstiga figurer rider på ryggen på en annan av de konstiga figurerna. Han som rider håller i ett spö med en morot eller nåt som den andra gubben springer efter.
Gubben som inte sitter på ryggen på den andra gubben, dvs gubben som springer, har nåt vitt fult runt käften. Troligen ska det säkert föreställa nåt slags tomteskägg, men jag tänker bara på att det ser ut som att han sugit av nån och sen blivit sprutad i munnen.
bara jag som tänker så..?

:

Anna

Bara du

Digidiva

En annan konstig reklam är den där med en tecknad giraff som är mamma till två tecknade vildsvin. Jag har ingen aning om vad det är reklam för, men giraffen är glad och vildsvinen....arga tror jag.