pissade tanten på tuben?

jag satt lite sömndrucken på tunnelbanan hem och lyssnade på lite negerdunk på spotify i mobilen idag på väg hem från jobbet. plötsligt väcks jag ur min dimma av att en välbekant doft når mina näshår.
vadan detta tänkte jag?
luktar det inte..?
jooovars..!
dra mig baklänges på en liten vagn, det luktar tamejtusan kiss!!

jag lyfter blicken litegrann samtidigt som jag rätar upp huvudet från sin ursprungliga gamnackeposition. under hela denna rörelse så sniffar jag lite i luften som en hund och visst luktar det urin.
jag sniffar vidare samtidigt som jag nitiskt skärskådar alla passagerare i vagnen. till slut fastnar blicken på tanten som sitter på sätet mittemot mig. när jag tittat i ca 1,2 sekunder så reser hon sig hastigt och rusar bort och ställer sig mitt i vagnen. mycket märkligt beteende tyckte jag.
men det slutade lukta kiss..

: