märklig incident i tunnelbanan

hände nåt sjukt märkligt på tuben idag när jag och nilsholge va på väg hem från jobbet. vi kliver på gröna tuben från slussen söderut. det är hyfsat mycket folk som åker så vi får köra ståplats. vi står där helt oskyldigt och surrar en del bajs. jag har med mig min datorväska från jobbet. det är en väska från crumpler, en modell som ser ut som en cykelväska ungefär, tänk cykelbudens timbuk2-väskor. jag ställer ner den på golvet mellan mina fötter och så håller jag i axelremmen så att den inte ska ligga på golvet å bli smutsig.

tåget åker en station till medborgarplatsen och lite folk går av och några går på. helt normalt med andra ord.
tåget åker en station till, stannar vid skanstull och dörrarna öppnas igen. en snubbe pressar sig ut framför mig. på nåt jävla vänster så fastnar han med benet/foten i axelremmen på min väska. han flyger ut genom dörrarna och gör en faceplant stenhård i betongen på perrongen! min väska flyger med och landar brevid honom mitt ute på perrongens iskalla betong bredvid snubben.
snubben tittar förvånat på mig och sen blir han aplack och svär å gormar. han tar tag i min väska och tänker typ kasta iväg den. men då har jag redan insett att om jag inte springer ut och suger tag i min väska fort som fan så kommer jag antingen missa väskan för att jag står kvar å hänger i vagnen eller så missar jag tåget för att jag inte hinner springa ut och hämta den och sen in igen innan dörrarna stängs och tåget åker igen.

det sjukaste är att snubben svär och gormar åt mig och anklagar mig för nåt. vad fan gjorde jag? jag stod där helt kolugnt och oskyldigt med väskan tätt mot min kropp när han pressar sig ut och på nåt sätt sticker in sin fot i min väska och sen gör årets praktvurpa i tunnelbanan.

1 :

Digidiva

Så det finns folk som är klantigare än mig. Gud vad glad jag blir!:-) Snubbens reaktion däremot var ju störd. Påminner lite om en bilist som nästan körde på mig när jag hade grön gubbe. När jag står där chockad och undrar om jag har tåspetsar kvar då ger HAN fingret till mig. Folk är helt galna....