nån borde straffas

fyfan...kallt kaffe. finns det nåt äckligare?
det borde vara vara straffbart på nåt sätt. men jag har bara mig själv att skylla eftersom det var jag själv som gjorde kaffet och jag själv som glömde dricka upp det. men ändå..man vill ge nån spank för detta. för det är så erbarmerligt disgusting att ta en stor klunk och tro att en varm skön känsla ska sprida sig i munhålan när det i själva verket är svart äcklig kall sörja som man får. fyfaan.

det är dessutom jäkligt intressant att vissa kaféer serverar denna smörja i form av "iskaffe" och sen tar hutlöst betalt åxå. hur fan gick det till? en dryck som platsar på listan över bland det äckligaste folk vet petar man ner lite isbitar i och så säljer man det? övergår mitt förstånd..

när man ändå snackar om spank så tycker jag att sharon osbourn står för dagens kommentar "hon ser ut som ett smiskat arsle" om hon susan boyle.
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article6092454.ab
fantastiskt. okej att susan boyle inte finns med på min lista över snyggingar man skulle be tjejen om frisedel för att få gosa lite med. men lite väl taskigt att säga så va?

:

HP Andersson

Suck... Sharon är känd som fru Osbourne - inget annat. Att hon yttrar sig på detta sätt förvånar väl ingen eftersom det uppenbarligen är den intellektuella nivån hon befinner sig. Själv hånler jag åt hennes ynkligt bristfälliga utveckling under en kort stund för att sedan rikta blicken mot de människor som de facto tillför samhället något utan att parasitera på andra.

Heder åt dem.

HP Andersson

[...] befinner sig [...]