lite ouzo mitt på blanka förmiddan

ett gäng här på jobbet som suttit ute hos kund ett tag återvände in på kontoret igår. så nu är det fullt hus här. kul tyckte man ju först att få tillbaka sina kära arbetskamrater igen.

de skrålade så att jag fick tinnitus och åt kakor så att kaksmulorna yrde. men men..man är ju en tålig kollega och förstod att deras känslor var lite som känslan hos korna på våren som äntligen blev utsläppta från lagårn för att äntligen få beta färskt gräs i kohagen.

på eftermiddagen så hände nåt jävligt märkligt. helt plötsligt så reser sig kasi, lillstrumpa och K1 och springer som galningar ut i köket! stolar välts och helt plötsligt är dom borta! vi andra sitter förstummade kvar och fattar först ingenting. men jag kopplar sen ihop detaljerna. jag har tidigare hört nämnda personer tissla och tassla om att fira återkomsten med en klunk ur den flaska med ouzo som står i vindsförrådet. men jag tänker ändå att "näää, inte fan kan man dricka ouzo en tisdagseftermiddag på jobbet"
well..jag hade fel. det kunde man tydligen visst. för nån minut senare så återkommer dem med varsitt shotglas med ouzo...

ännu en jävligt märklig tisdag på webbyrån som ligger belägen på skeppsbron 34

:

Dallas

Tisdag? Det är väl onsdag idag, 11 november?

Dallas

Ja, jag är trött och har nu läst lite noggrannare. Du får sluta berätta om gårdagens händelser, rapportera i realtid istället. :)

rewdboy

@datapata: du är en ålarensare helt enkelt som inte kan läsa.

Dallas

Äsch, jag är programmerare, läser bara varannan rad.