är det inte enklare att ta av sig badbrallorna när man tvålar in ballen?

jag å anna var och simmade idag på eriksdalsbadet. det var jävligt skönt att simma några längder. simmade 850 meter bröstsim och avslutade med 15-20 minuter i jacuzzin. sjukt skönt. måste komma igång med min träning igen känner jag.

började bra med att jag tog tunnelbanan en station för långt och hoppade av på gullmars istället för skanstull. sjukt långt att gå tillbaka över bron. sen tog jag fel väg ner och fick gå runt hela jävla skiten för att komma in. svettades som en byracka när jag väl kom in. väl därinne så skulle vi köpa 10-kort. två val fanns: "kassa 1" och "kundtjänst" som uppenbarligen även fungerade som kassa. vi ställde oss först i kön för kundtjänst som även funkade som kassa. köerna var lika långa. men sen segade sig personen som satt bakom disken där så förbannat så vi bytte kö till "kassa 1". när vi kom fram så sa jag
"ey tanten, vi vill tjackish 10-kortish jao!".
nä..så sa jag inte. jag sa att jag vill köpa 10-kort på vanlig svennebanansvenska. bruden i kassan kollade 2 sekunder på mig och sa
"ojdå, då måste jag be dig gå till kundtjänst för jag kan inte skriva ut såna kort här"
WTF??
de sitter 1 meter från varann! koppla in båda kassaapparaterna till mojängen som printar dom där jävla korten! hur svårt kan det vara?
jaja...jag fick masa min tjocka kropp till kundjtänstkassan som nu blivit aplång för personen som stod först där när vi kom till eriksdalsbadet stod fooooortfarande kvar å jiddrade med dom i kassan. han måste fan ha snackat swahili eller nepalesiska för det tog så sjukt lång tid att dom i kassan kan uppenbarligen inte fattat vad han ville. isåfall kunde det inte tagit så lång tid. efter 15-18 minuter (ingen överdrift) så var lallaren klar och kön började röra sig. jag var vid det här laget måttligt svettig efter att ha stått där över en kvart i dunjacka och köat som ett sovjetfån under Michail Gorbatjovs styre. det rann längs min rygg och jag längtade till duschen och att få slänga mig i bassängen.

när vi väl fått köpa våra 10-kort så sprang jag glatt in i omklädningsrummet för att byta om och duscha. varför finns det alltid en jävligt mysko snubbe när man är i ett duschen på ett badhus? idag stod det en farbror MED badbrallorna på sig, fast han hade liksom krängt dom åt sidan och plockat fram sin dobrak och en tvål i högsta hugg som han noggrant använde på nämnda kroppsdel. han stod alltså och tvålade in ballen och kulorna och ett område på ca 2 decimeter runt om utan att ta av sig badbyxorna. med tanke på hans noggrannhet så fattar jag inte varför han bara krängde av sig badbrallorna för? skulle inte det underlätta hans noggranna rengörande av hans viktiga kroppsdelar? jag menar, med hans pedantiska tvättstil så borde ju allt som säkrar tvättandets kvalitet vara högsta prio för den här pedantiska pungtvättarfarbrorn. jag var mållös...

:

David

Hundar kan inte svettas

miquito

Har du märkt att det även är exakt samma 3 gubbar med hängpung som sitter utanför bastun och spanar småpojkar som 1980 i Åkeshovshallen?

Anna

Anna, här i historien,fick cykla till Eriksdalshallen. Först cykla hem från jobbet och sen till simhallen. Annas plan va faktiskt att lata sig lite och ta bilen dit, men inte... när det väl var dags att bege sig mot fordonet saknades det en bilnyckel! Den låg tryggt i Ruddes ficka... (Anna fick ju då även cykla hem)

Mattias Bomelin

Du måste ha kollat jävligt noggrant med tanke på din detaljerade beskrivning hur intvålningen gick till och vilka områden som fick tvål på sig? :)