status dålig som fan

e hemma.
sjuk som en åldrande kamelhona ensam ute i öknen utan varken vatten att dricka eller bröd att äta. eller vad fan kamelhonor nu käkar.

gick och la mig ovanligt tidigt för att vara mig. bara det ett tecken på sjukdom. la mig ca 23:52. tog som vanligt en timme att somna ungefär. hostade lite lätt. somnade till slut men vaknade igen strax efter kl 2. hostade utav bara helvete. det tog aldrig slut. efter en timme när jag hostat ut bitar av vänstra lungan så gick jag upp å tog en noskapin mot hostan och en panodil mot febern. sängkläderna var dyngsvettiga och låg klistrade runt min kropp. well...efter ca en timme så verkade noskapinet och hostan mildrades något. men bara litegrann. tillräckligt för att jag skulle kunna bli sömnig men jag jag hostade ändå tillräckligt regelbundet för att inte kunna somna helt. sen tog effekten slut och jag började hosta upp bitar av högra lungan istället. så låg jag tills Annas väckarklocka ringde och hon skulle till jobbet. då insåg jag att jag nog ändå inte skulle kunna jobba idag.

ok..fuck it. men jag behövde fixa ett par grejer åt några kunder. whatdafuck. ok..jag tar väl en taxi in till jobbet å hämtar datorn. pratade sen med dr kraft på MSN på mobilen. jag sa att "jag tar nog en bulle in till jobbet på eftermiddan å hämtar datorn". dr kraft sa, varför låter du inte mackan skicka den med en taxi hem till dig så slipper du åka till jobbet? ja..vad fan svarar man på det? jag är dum i huvet. tänkte inte ens den tanken. har verkligen ebola i hjärnan åxå...

varför har jag fortfarande ebola? jag blev smittad i ayia napa 1997 och det sitter fortfarande kvar i kroppen. jag måste vara unik på nåt sätt. trodde att ebola dödade snabbt och effektivt.

:

yoakeem

Snabbt insjuknande, hosta och feber. DU HAR FÅTT GRISEN!!!

rewdboy

snabbt å snabbt? har iofs varit krasslig en vecka nu...

men jag tror att det kan vara ett annat djur än gris. kanske kackerlacka

Digidiva

Kameler, grisar, kackerlackor. Du verkar ha fått ett helt jävla zoo! Krya på dig och sluta pyssla med de där ålarna. Det kan inte vara bra.

Malin

Nöff, nöff