ska jag ringa J-O Waldner?

helvete!
nu verkar det som att pingisbordet ryker igen. för typ 3e gången sen jag började här. eller...andra gången kanske man ska säga. för första gången var det ju pga att jag började här. vi har inte plats längre och rummet där vi har pingisbordet kommer behövas för arbetsplatser. precis när jag återigen blivit bra på pingis. stekarmackan och jag diskuterade om vi bör fixa nån specialare, en hyllningssorti för pingisbordet.
typ att ringa J-O Waldner och be honom vara med och spela en avskedsmatch för pingisbordet.
så jag tänkte att jag surfar in på hitta.se och kollar om J-O ha sitt nummer med där.
och, dra mig baklänges på en liten skrinda!! snubben finns listad med sitt mobilnummer på hitta.se!
hm...ska bara ta mig en funderar på hur jag ska presentera förslaget för honom på ett snyggt sätt.

typ "tjena J-O! jag heter rewdboy och jobbar på en webbyrå som heter Nansen. vårt pingisbord kommer ryka på måndag så jag tänkte kolla om du vill komma hit imorrn fredag och typ spela en avskedsturnering för bordet. vi kan lira kung eller rumpa. eller så kör vi cup, 3-settare till 11. vad säjs? du ställer upp helt pro bono förstås. eller så fixar vi en låda Corona".

tror ni det kan funka?

:

Emma

Borde funka - är det han som är alkis eller spelberoende eller nåt sånt? Kanske kan locka med lite illegal betting? ;)

Anna

Våga ringa!

David

kan funka