min stackars öron

i fredags så var alla på kontoret glada. vi är ju iofs glada i vanliga fall men den här gången så var vi ovanligt glada. det går ju rätt bra nu och har gjort så länge. så vi firade lite extra och det serverades skumpa till den obligatoriska biran.
sen blev det utgång.
yahoooo!
vi knallade till petsounds bar och bälgade i oss mer alko. dock var inte kalpau med. och det var vi glada för. eller...vi var inte glada för det eftersom han faktiskt oftast är en trevlig jobbarkompis. men tyvärr så dök han upp efter ett tag och då fick han för sig att mina öron var ett bra ställe att placera sitt ölindränkta långfinger.
och det var då jag var glad för att han inte varit med från början.
asså, det var ju faktiskt lite ofriskt när man tänker på det såhär i efterhand.
han pokade mig i örat...eller rättare sagt båda öronen.
detta gjorde han med jämna intervall. mina öron blev blöta. dom var fyllda med öl. jag fick nedsatt hörsel och varbildningar i hörselgångarna. bara för att kalpau tyckte om att begrava sina fingertoppar i mina hörselgångar. nåt är fel när man gillar att begrava sina fingerspetsar i andras hörselgångar. jag ser framför mig en intervention där vi alla på jobbet tar ett gemensamt samtal med kalpau och frågar ut honom om hans besatthet av att rensa folks hörselgångar med öl och sina fingrar.
weird..mycket weird..
mina öron...

:

kallepa

Pah, det var ditt öra som upprepade gånger kastade sig på mitt finger!

Kasi

Aha det var kallepa som var den skyldiga, jag har vaga minnen av att någon pokat mina öron. Vad gör ni på skeppsbron eg, dr kr nojjar över öronvax och kallepa försöket ta det...