en stilla TVkväll hos polarna

igår så var vi (jag å tanten) hemma hos min polare micke svensson å hans fruga. som sig bör så bjöd de på krubb eftersom det var den tiden på kvällen. dock så fick vi laga maten själva!!?
ja, rätt ohyfsat om ni frågar mig..
blir man bjuden så så förväntar man sig ju att få slappa i soffan med en iskall bira och lite torrostade nötter medans värdparet brassar krubb.
men icke sa nicke...anna brassade krubbet. jag tittade på..
vad värdparet gjorde? de vetefan...

sen krubbade vi maten som anna lagat.
och efter det så ville micke kolla på TV. Micke som är en snubbe som bygger hissar som levebröd och lyfter skrot på fritiden tror man kanske vill kolla på typ monstertruckracing eller nåt annat tufft. men icke.
han va tvungen att kolla på "Mammas pojkar" på TV sa han?
WTF?
Mammas pojkar??
jag tycker fan nästan att de är roligare att kolla på bingolotto med ett gäng pensionärer än "Mammas pojkar"!!
det är ett sååå oerhört puckat program. brudarna som är med verkar ha haft näsan nerstucken i reabacken med smink när gud delade ut IQ till mänskligheten.
dock så får man ju kolla på brudar som visar hyfsat mycket hud. vissa av dom har dessutom kahunas som inte är av denna världen. kolla tex in hon här till vänster. alltså, anfäkta och anamma måste säga! hennes hylla är ju för tusan övermänsklig! det ser ut som att det bor två fullvuxna grävlingar innanför hennes BH. Antar att hon skulle kunna söka jobb som surrogatmamma till övergivna primater om inte TVkarriären funkar som förväntat

:

david

Grävlingar e fina djur

Anna

Rättelse: Rudde kom lagom då maten faktiskt va klar.. det va inte många sekunder han behövde stå och titta på. För övrigt stämmer historien ;-)