måndag och bakis

fan. känner mig helt bakis idag.
men jag var spiknykter igår. hur fasen gick de här till?

jo...satt båtvakt på båtklubben inatt. från 18:30 till 06:15 ungefär satt jag vaken och stirrade ut genom fönstret. redan där var det fail. tydligen behövde man inte gå på vaktpasset förräns 21:00. jag hade fått för mig att det var från 18:00. well...jag kunde ju lika gärna sitta där som att sitta hemma och glo på TV. hade tagit med mig datorn så jag kunde surfa, lyssna på musik och spela lite Quake Live.

men efter typ 24 minuter hade jag fått ryggvärk. stolarna som fanns där var nån slags sketna tältstolar i ranglig metall och sladdrig plast. man fick enorm arselsvett också så man var tvungen att lyfta röven var 10e minut för att det inte skulle bildas en svettpöl på plastsitsen. jag började få onda aningar. hur fan skulle jag orka sitta där drygt 12 timmar på den där fattiga jävla stolen?

well..jag orkade tydligen. kom hem vid halv 7 imorse och dök i säng. men det var ju förfan nästan ljust ute! hade svårt att sova. somnade nog aldrig ordentligt men jag låg där som en död säl tills väckarklickan ringde 10:45.

men hela dan har jag känt mig som om jag vore bakfull. märklig känsla när jag ändå varit nykter. iaf sen i torsdags.

: