jag vill ha mera kräftor

käkade kräftor i lördags. jag ljuger nog inte om jag säger att jag krubbade 2 kilo.
anna å jag hade "riktiga kräftor".
ja, göttlaborgarna säger så om sina havskräftor. riktiga kräftor.
för dom är det helt obegripligt att det finns kräftor som lever i sjöar och floder som ser nästan likadana ut. de tror att det är miffade kräftor. rasism i say. inte mycket märkligare än att det bor människor i göttlaborg och människor i stockholm. men för göttlaborgare så finns bara en sorts kräftor. punkt.

iaf, i lördags när alla ätit klart och högg in på chipsen och ölen så hittade jag faktiskt ett orört paket kräftor i kylen. inte mitt paket. men satan va sugen jag va på att trycka i mig dessa kräftor åxå. hade lätt gjort det om jag inte hade känt mig som en simpel tjyv. eller så var det för att jag var mätt som en ålarensare från feskekörka.

men mitt kräftsug är inte över än. jag har iofs ett kilo havskräftor i frysen hemma. men jag funtar på om jag ska tjacka ett paket ICA-kräftor i veckan å bara svulla lite för skojs skull. när det gäller skaldjur har jag inga som helst skrupler och drar mig inte alls för massmord. de e så smarriga de små liven så man vill bara döda dom och äta upp dom allihopa.

: