för 150 millar så kan jag sälja ut mig. inga problem

det är 150 mille i potten på lotto. lotto alltså. fan vad jag hatar lotto. jävligt märkligt att folk är så kåta på lotto.
om du inte visste det så är lotto ett spel som går ut på att du ska välja en serie nummer, helt på måfå. sen ska man hoppas på att en sjuk maskin som ser ut att vara byggd av professor balthazars lealösa och lama moder ska välja dessa totally random nummer IGEN!!
fattar ni hur märklgt detta är. det är ungefär lika sannolikt som att ställa sig i duschen och kräma på fullt i kranen och sen hoppas på att inte en enda droppe vatten ska träffa dig. det är ju för bövelen möjligt om man har riktigt smal benstomme.

så en princip jag har i mitt gamblande är att inte spela på såna där hejkomåhjälpmig spel som är helt ologiska och helt random. men nu snackar vi fan 150 millar. jag kan hora ut mig till lotto för 150 millar. 150 millar kan få en så princip fast farbror som mig att sälja sig utan problem. starkare än så är inte mina principer. jag förstår nu hur anna nicole smith kunde ligga med den där skrynkliga gubben. hon tyckte nog inte ens det var otrevligt...

: