dags att klippa sig igen

fan, ser återigen ut som Bobby Ewing i håret. Har inte klippt mig sen semestern. Dvs för två månader sen. Ok om man hade normalt hår. Men när mitt hår växer ut så får jag turbokrull. Inte afrokrull utan mer vågigt oogly shite! whyy? Dessutom så hatar jag att gå till frisören. Dom jävlarna ska ju snacka så jeffle mycket. Vad finns det att jiddra om när man klipper sig egentligen?
Vi känner inte varann! han har redan frågat vad jag jobbar med. Och jag kan ju förhelvete inte fråga vad HAN jobbar med. Det är ju rätt uppenbart att han är frisör liksom. Sen kan man jiddra om vädret. Och det funkar ju i 30 sekunder.
"ja, solen skiner idag. trevligt"
"ja veeeerkligen!"
"riktigt trevligt"
"mm.."
"jovars"
"eller hur!"
"..."
"..."

jag funtar på att byta kneg. Tänkte om man kunde starta upp en frisörkedja som riktar in sig på stumma frisörer. Frisörer som inte jiddrar skit med sina kunder. Jag tror att det kan bli feta hiten! Personligen skulle jag definitivt gå dit hellre än till en frisör med munläder som gick stup i kvarten och bara maler och maler om grejer som jag inte alls är intresserad av. Jag går ju förfasiken bara dit för att få barret cuttat så att jag kan fortsätta vistas bland folk utan att skämmas.

:

Andy

Rudde.... Ser du ut som Paul Frank-apan just nu eller?;)

Unknown
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.