twilight verkar göra brudar helt bänga i bulet

alla som inte levt under en sten och krupit fram typ i förrgår kan inte ha missat vad filmen twilight gör med tjejer. eller..robert pattinson rättare sagt. filmen som sådan är en helt OK rulle, men inget mästerverk. den är lite för ungdomsfilmaktig och kämpar lite för mycket med att vara en annorlunda vampyrfilm för att bli riktigt bra. det blir lite ansträngt ibland tycker jag. men med det sagt, den är absolut inte dålig! helt klart sevärd. men gör detta experiment: plocka en randomtjej på sergels torg och fråga vad hon tycker om filmen. hon säger nog med 99% sannolikhet att det är den bästa filmen sen skivat bröd uppfanns. och det beror troligen bara på henns obession med en viss Robbie P. jag vet en tjej i trakterna av göttlaborg som sett filmen minst 6 ggr för att den e så bra. möjligen kommer jag nu få stryk men så bra är den inte. :-)

den här mycket underhållande videon nedan visar en tjej som filmar sin upphetsning när hon tittar på trailern för twilight. och sen lägger hon ut det på youtube?? min åsikt är att det inte är en helt sund inställning till en film. hon borde nog gå ut i naturen lite mer..
för alla er tjejer som googlar på "twilight" och hittar hit så kan jag tipsa om bloggarba http://twisite.blogg.se/
och http://robertpattinson.blogg.se där kan ni hitta både fula och fina bilder på pattinson att dregla över.

:

Anonym

Skitfilm

Anonym

Herregud, ingen jag vill sitta i soffan och se nån film med, hon skulle behövt få en liten spliff så att hon kommer in i verkligheten...

Chupeta

den där filmen e fan inte ens ok... ungefär som Beverly Hills 90210 fast med vampyrer..