göran gillar inte att brumma på utedass

det finns en seriestripp med rocky (för övrigt en av världens bästa serier nånsin) som är så jäääävla pördig alltså. den prickar min polare guran så exakt så att det är skrämmande.
guran (även känd som gorano, gertrud eller göran) har fobi för att brumma på andra ställen än på sin egen mugg. eller man kanske säger "i sin egen mugg"?? whateva...thats not my point liksom (fan va opördigt av mig att liksom sväva iväg sådär)

jaja..alltså jag har många storys om när guran typ hållt sig i flera dar för att det bara funnits utedass där vi varit. tex när man firat midsommar på nåns lantställe. en av mina favvostorys är när guran hade gått ut skolan å va arbetslös och gick nån överlevnadskurs på från arbetsförmedlingen. jävligt märkligt för övrigt att skicka folk på överlevnadskurs i skogen. får man jobb i skogen? jo, men dom va iaf i skogen å typ käkade bark och myror. det fanns av naturliga anledningar väldigt dåligt med vattenklosetter där vår kära guran/göran/gertrud kunda evakuera den otäcka massa av döda myror och granbark som han hade förtärt och som nu letat sig igenom hans tarmsystem. så vad göra? jo..göran håller sig i en vecka. fatta en jävla vecka?? det är sjukt. jag kan inte hålla mig i 1,5 dar...


med denna information i bakhuvvet så kolla nu den här seriestrippen:
http://www.pastan.nu/sharedmedia/pastan/blog/01/65/41/126/20090720/rocky_20090730_big.gif

: