skogsteknologi

jag e ute i skogen. i skogen finns det inget modernt. det finns inte radiovågor. eller..jo..det finns radiovågor kanske 4-7 minuter per dag. fördelat på morgon och kväll. fatta. det blir ca 2-3,5 minuter på morgonen och lika mycket på kvällen. om jag är ute i skogen och plockar svamp så kan jag inte ringa plingplongtaxi för det finns inte mottagning på mobilen. kul. då får jag ligga där i skogen i ett träsk med ett brutet ben och äta mossa och lav och giftiga svampar och krypa tillbaka till civilisationen med endast ett fungerande ben. kul.

jag e i göttlaborg. eller kungsbacka närmare bestämt. men de e samma sak. ett par mil utanför göttlaborg. i skogen. en rolig grej med göttlaborgare är att de inte säger "mottagning" om mobilen när de har täckning. utan de säger "sändning".
tex: "ö dö kålle, jag har ingen sändning på mobilen här i skogen änna".
VADFAN?? vaddå sändning?? mobilen sänder ju förfan hela tiden. de har ingen MOTTAGNING!! mobilen tar inte emot nån signal. om mobilen inte kan sända så är den trasig!! fatta! då får man lämna in den till mobildoktorn. har man inte täckning så säg för höge bövelen att du inte har täckning eller mottagning.

aja...de va allt för idag.
ska se om jag får nån sändning imorrn...då kan jag blogga mer

:

Elin

Sändning, det var det roligaste idag :) Du måste åka hem innan du blir smittad och börjar prata gojja!

Valderrama

kan se rubrikerna: "Mörk, lång bärplockare hittad i skogen. troligen har han svultit till döds för att han bröt benet när han böjde sig ner för att plocka blåbär."

Malin

Sändning...det måste vara pappa?? fast jag är götlaborgare säger jag mottagning eller täckning.
Men det är inte mycket av det tekniska som funkar i "ur" skogen.
Kul när ni är här :o) stanna gärna.
Om det bara kunde sluta regna nån gång.