dagens riksnyhet

epxressen skriver om en unge som blivit biten av en huggorm

Theo, 2, höggs av orm - tre gånger

Theo, 2, skulle klappa ormen. Då högg huggormen hysteriskt mot hans armar och ben.


WTF??? hur hamnar en sån här nyhet i expressen? ringde Tehos morsa till expressen och sa "hej, jag har ett scoop! min knodd blev biten av en orm".
och den som skrev (andrea.gunnarsson@expressen.se), varför försökte hon få det att bli så dramatiskt??
huggormen högg hysteriskt??
hur fan hugger en orm hysteriskt??? eller rättare sagt, hugger huggormar nånsin lugnt och sansat? tror ni det?

ok, det är ju synd om Theo. det måste erkännas. men anfäkta och anamma, det här är en sån icke-nyhet så jag blir skogstokig. nästa gång jag missar tunnelbanan så ska jag ringa expressen och hamna på mittuppslaget med bild. en sån där bild där jag ser riktigt lessen ut och håller upp min SL-remsa med tidsstämpel och snyfta om att dörrarna gick igen mitt framför näsan på mig.

:

LimaPer

"Theo, 2, skulle klappa ormen"

Istället för att springa till tidningen borde nog hans mamma lära honom att man inte bör klappa ormar...

rewdboy

jävligt sant..