var det ett skämt eller var det på riktigt?

igår när jag satt å zappade och skulle switcha över till sportspegeln så undrade jag om jag var förvirrad och full eller om gubben på TV var förvirrad och full.
för inför mina stackars små ögon utspelades sig nämligen det märkligaste jag sett på riktigt länge!

nyhetsändningen före sportspegeln höll på att avslutas och det var bara vädret kvar. jag zappade in mitt under väderpresentationen.
på min 42tummare så står en gubbe och ser bara fånig ut. han säger inget. bara står där som en fågelunge i sitt bo och väntar. tyst. ser fånig ut.
sen börjar han snacka. men det är inget vettigt utan bara jibberish. nåt om att han har grejer sparat till 20.30 sädningen eller nåt liknande och bla bla bla. sen står han bara där igen och är tyst. mycket märkligt. sen drar han måndagens väder lite förvirrat. att de ska regna mycket. sen blir rutan svart. men man hör ändå väderfarbrorn jiddra. sen kommer väderfarbrorn tillbaka och säger att han ska presentera nattens väder. men skärmen visar måndagens väder. sen börjar han zappa med sin mojäng. zap zap zap och mer zappande. till slut så drar han nåt väder, vet fan inte vilken dag eller tid. sen står han tyst å stirrar upp i luften. sen ser man hur han gör som slalomåkare gör inför sina åk. liksom memorerar banan. hans händer rör sig i nån slags bana och man ser att han försöker mana fram hans väderpresentation ur skallen. men de går inge bra. plötsligt säger han "ja, jag e klar". sen säger han att han har nån presentation klar sparad nånstans och nåt om att "den ska fan vara 20 sekunder". sen stirrar han lite och pratar lite skumt igen rätt ut i luften. försöker hitta sin fina presentation.

allt det här är skitmärkligt. jag å anna garvar läppen av oss. jag vet fan inte om det är på riktigt eller om comedychannel har bytt plats med SVT1.
iallafall, tydligen fattar han inte att han ligger ute i sändning. sen så hittar han inte vädret som ska presenteras. ok, dåligt av honom kanske. men vem fan blir inte nervös om man fuckar upp sådär i direktsändning? inte så konstigt att han blev lite nervis.
vad jag dock är lite förvånad över är att inte nån sändningsledare bara klippte sändingen och visade lite blommor och spelade fågelkvitter eller bara "tillfälligt avbrott"??
hade de en PRAO-elev som skötte sändningen eller? varför låta väderfarbrorn stå där som en fågelholk och se ut som sälhonan Anja P memorera störtloppsbanan i Garmisch Partenkirchen?

som sagt..det var mycket märkligt. jag bara väntar på att få höra att det var fejk, en humorsketch

: