flashback e ju förjävla roligt asså

anfäkta och anamma! har suttit å slösurfat på flashbacks forum nu.
har garvat så att kinderna värker och kramp i magen tammefan

har bläddrat igenom varenda sida i en tråd som handlar om en snubbe som hittar en gås (alltså en spliff, joint, holk som det även kallas) på altanen.

Nu har det gått en timme sedan jag hittade en rökt gås på altanen och vet inte vad jag ska göra. I mitt hus bor bara päronen som är hårt antidrog samt min lillebror på 12 år... ingen av dem kan väl röka gås för fan... och jag själv är det inte.

snubben som startar forumtråden är förtvivlad och undrar vem fan i familjen som rökt på en gås. han har en 12-årig lillebror som absolut inte kan ha rökt gåsen eftersom han e skitmesig och i princip frågar morsan om lov varje gång han ska dricka saft.
sen är det bara hans morsa å farsa kvar. till slut så frågar han sin farsa om det är han som har rökt gås. och visst..de e farsan som rökt gåsen. gåsen ramlade ur faderns ficka efter att han rökt på gåsen och sen drog till jobbet.

nu börjar det roliga.
snubben undrar om han ska berätta för morsan att farsan röker gås.
och som ni märker används ordet gås väldigt mycket och folk i tråden börjar ju anmärka på detta. till slut börjar moderatorn lacka ur och ger tillsägelser om att folk inte ska jiddra om ordet gås.

Ge fan i att kommentera ordet "gås" !
Jag har raderat 20+ inlägg där folk gnäller om att TS skriver gås, och jag kommer att fortsätta att dela ut tillsägelser till folk som postar dylika kommentarer.


och vissa i forumet undrar om killen verkligen finns på riktigt eftersom han använder ordet gås så mycket. jag garvar och garvar, fett med kramp i hela kroppen!
vissa undrar varför i helvete han ska ange farsan för. det verkar ju inte vettigt.
och skvallra ska man ju inte göra:

en person skriver kort och koncist:
Skvallerbytta bing bong

en annan skön kommentar:
Jag tycker TS borde sitta ner och umgås med sin kära far över en gås inom snar framtid.
Att gola ner han för det hade varit elakt, han har ju inte direkt gjort nåt mot någon, bara rökt gås bakom ryggen, det är ingen som förgås av det.
Men fortsätt prata med honom , ska du se att det gås bra till slut.

Är det bara jag som har insett att han kan få världens hållhake på sin far ? Berättar han om gåsen, (GÅSGÅSGÅSGÅS) så blir mamma arg, är inte det här ett utmärkt läge att be om till exempel en bil eller 3 stycken GTX 260?

well..till slut så "råkar" den här snubben avslöja för morsan att farsan röker gås. och nu bryter helvetet lös i familjen. morsan ringer farsan på jobbet och skäller ut honom. sen så pratar ingen i familjen med varann. morsan sitter i köket å farsan på altanen och forumskribenten uppe på sitt rum. totalt kaos. och alla i forumet säger att snubben är en idiot som skvallrade och splittrade familjen.

killen skriver "..känns inte bra i hemmet alltså, de sover i olika rum nu"

forumet svarar då såhär:

Med tanke på både din och din mors reaktion så verkar det ju inte direkt vara särskilt konstigt att din farsa har hållit det hemligt...
PS. Jävla retard som berättar för mori det första du gör.

och:

Först frågar du om råd.
Sen får du nästan utan undantag svaret att du ska hålla det hemligt.
Sen går du och golar iallafall? wtf?

i de här läget är ALLA på forumet emot killen som golat ut farsan. vad svarar killen då? jo såhär:

alltså tror ni inte jag inser att jag gjorde en stor tabbe eller, tror ni jag njuter? NI verkar fan vara helt sjuka ibland... lite tröttsamt...

Jag kan ju uppdatera läget nu med att tråden är aktiv.

De bråkar fortfarande och pratar inte så mycket med varandra längre, sover i olika rum och mamma är arg. Pappa är bara dyster. Jag har försökt förklara för mamma om gåsen men det är svårt, ska försöka visa henne the union.

Mamma är just nu iväg med sina väninnor, jag tror dom är i väninnans hus och dricker lite (dubbelmoral jag vet...) . Pappa sover. Snacka lite med han tidigare och krama om honom. Har bestämt mig för att fixa detta nu, det är ju inte en så allvarlig sak... det finns allvarliga saker här i livet...

Frågade även farsan om vi inte skulle tända en gås tillsammans sen när allt lugnat ner sig ohc de gilla han givetvis inte direkt... sonen knarkar liksom men jag ska snacka med han mer sen så får vi se vad som händer.

HAHAHAHAHA!
för att släta över det hela så föreslog han alltså för farsan att de ska mecka varsin spliff och tända på?!!? nu blev det så sjukt så att jag höll på att kissa i brallan. fyfan va roligt.
gå in och läs tråden själva. ni kommer garva ihjäl er

https://www.flashback.info/showthread.php?t=862113