den världsberömda fotografen kruttekrax (dvs jag, rewdboy)

fick ett mail:

Hi kruttekrax,

I am delighted to let you know that your submitted photo
has been selected for inclusion in the newly released
seventh edition of our Schmap London Guide:

Stamford Bridge
http://www.schmap.com/london/events_sporting/p=330441/i=330441_22.jpg

If you use an iPhone or iPod touch, then this same link
will take you directly to your photo in the iPhone version
of our guide. On a desktop computer, you can still see
exactly how your photo is displayed and credited in the
iPhone version of our guide at:

Stamford Bridge
http://www.schmap.com/?m=iphone#uid=london&sid=events_sporting&p=330441&i=330441_22


så klicka på länken nederst för att se mitt foto, taget med mobilkamera, i iphoneversionen av schmaps Londonguide!
de hittade mig via flickr och frågade om mitt foto fick vara med i deras reseguide. OK sa jag, men fotot va ju kass, taget med en mobilkamera och sen resizad när jag laddade upp den via mobilen till flickr. jag frågade om de ville ha originalet åtminstone för lite bättre bildkvalitet men det var tydligen OK eftersom bilden skulle vara rätt liten och visas på mobilskärm. jaja..tufft är det ändå iaf. förra gången nån kontaktade mig så var de nån som ville ha med en av mina bilder i en tecknad barnfilm. internet e fantastiskt!