daniel westling twittrar

twitter e ju hett nuförtiden. så hett att tillåmed vickans snubbe danne W har börjat twittra. han skriver riktigt bra och ger oss en fantastisk innlick i hur det kungliga livet förs när kamerorna är avstängda. det är skitmycket som jag aldrig har fattat. att de liksom lever som vanliga människor och att de äter och bajsar precis som oss vanliga dödliga.

7e juni skrev han såhär:

13.23 Upptäcker en spegel jag inte sett förrut i sällskapsrummet. Vad snygg jag är.

13.25 Upptäcker att det inte alls var en spegel utan bara TV:n som visade en reklam med Boxer-Robert.


5e juni

12.18 Vickan säger att jag inte får bänka när jag är nyopererad. Skit också.

12.28 Har kommit på ett sätt att bänka 100% safe. När jag lyfter stången trycker Calle P allt han kan mot såret med en basketboll. Jag skulle vilja se den njuren som lyckas hoppa ut därifrån.

12.35 Funkar hur bra som helst. Fick bara förklara en extra gång för Calle P att det var min njure han skulle trycka på.

: