pudlar är bland det fulaste jag vethelt ärligt. har ni sett den bisarra hundrasen pudel? dom är rätt fula, konstiga.
och pudelägare, vad är det för fel på dom?
varför klipper man byrackan så att den ser ut som ett miffo med en obestämbar hudsjukdom? det ser ju för bövelen perverst ut? vad är dealen med de där fula fluffprylarna nere vid tassarna? och den fula framkroppen? det ser ju ut som att nån dåre doppad jycken i tjära och sen rullat hunden i fjädrar?

fatta att det är någon som medvetet har TÄNKT UT att hunden ska se ut sådär och sen KLIPPT den sådär helt MEDVETET!! det är ju helt bisarrt...det ser faktiskt helt perverst ut.
jag förstår om hundarna hade den där frisyren pga av någon slumpmässig genetisk defekt. men det är faktiskt så att folk friserar sina hundar att se ut som praktmiffon, ärkeskåp, fjollor. och sen så går de ihop i klubbar för att visa upp dessa freaks till hunder och de är stolta över det. de skäms inte. så de skaffar sig en hemsida där de visar upp de stackars byrackorna som måste stå ut med att deras lite twistade ägare lägger ut dom på internet för allmänn beskådan. är inte detta helt sjukt så säg?

kolla pudlarna på bilden ovan. har ni sett benen? har ni sett bakkroppen med den nakna fula röven? har ni sett fluffet på svansen? tänker ni inte WHYYYYY när ni ser allt detta? det gör jag..

:

David

pudlar e som rapppare på 80-talet. SKITFULA frillor!

Elin

För en gångs skull håller jag med dig! Överstylade pudlar är det fulaste som finns. Jag träffade en sådan pudel igår!

Cecilia

Du kommer älska det här:
http://www.pinkcoyote.net/creativegrooming.html