jag kunde har brunnit ihjäl ute i skogen

så. nu har den galopperande ebolan lugnat ner sig lite. väntar på nästa breakout som kommer om ca 1 år. förhoppningsvis inte tidigare iaf.

har varit lite off på bloggen. men det beror på att jag som sagt haft ebola samt har tillbringat påsken mitt ute i radioskugga ute i bushen nere i götlaborg, kungsbacka. i skogen där det finns mobiltäckning en timme på kvällen. övriga tider på dygnet så har jag NOLL mottagning med telenor där ute. helt sjukt. nuförtiden när allt går på data så vill jag fan ha 3Gtäckning överallt. även i skogen. SÄRSKILT i skogen. de e ju fan där man behöver det. tänk om jag skulle råka spilla tändvätska på mig själv när jag grillar å så råkar det flyga lite glöd som landar på min kropp som är insmord med tändvätska. då kommer jag ju fan börja brinna upp. å då dör jag för jag kan inte ringa videosamtal till brandkåren så de ser hur illa det är ställt. istället så fortsätter de stora tuffa brandmännen spela innebandy och baka kladdkaka på brandstationen. bara för att jag inte har mobiltäckning.

alltså..hur sjuk är inte världen??

:

yoakeem

Shit alltså. har itne tänkt på det. Jag kan brinna. Brinna och överleva. Jag har Telia.

miquito

Det intressanta skulle ju vara att få redan på vad fan du gjorde nere i götet.....

Lillstrumpan

den stora frågan är dock... varför är din kropp insmord med tändvätska överhuvudtaget??

rewdboy

eh..ja..? vad gjorde jag nere i götet? låg i dvala. kastade små plastbitar som satt fast i ett snöre på en pinne i havet. sen vevade jag in plastbiten igen...i ca 6 timmar kastade jag ut plastbitar å vevade tillbaka dom. skitkul var det!

Anonym

Är du säker på att du är frisk?