plastblommor är belsebubs påfund

vill bara meddela att plastblommor kommer inte innanför min dörr! det är djävulens påfund! plastblommor och plastfrukt. belsebub uppfann dessa ting. och som alla vet ska man inte befatta sig med belsebub och belsebubs påfund. således befattar jag mig icke med plastblomster och plastfrukt.

:

Anonym

Jag gillar plastblommor. Men det är bara för att jag är rädd för riktiga blommor.

Anonym

Du skulle ändra åsikt om du såg vår fina platsblomma live! Den är verkligen jättefin. Du måste vara lite mer öppen för nya trender. Öppna upp och sluta dricka PUCKO. Du har fått en släng av det du dricker :-)

rewdboy

nej. alltså plastblommor kanske var hippt på den tiden TV-shop var nytt och intressant. men trend? nääää! sa jag förresten att de va belsebub som uppfann plastblommor? han är även känd under smeknamnet Hin Håle