kalsongfluktning under lunchen på vapiano


jag, jonpet, kasi, lillstrumpa, praobruden, thopet och martin käkade lunch på nya vapiano i gamla stan idag. trevligt ställe med ett lite omständigt system. man får ett kort när man kommer dit som man sen kan handla för och så betalar man när man går ut. sen går man och ställer sig i kö för antingen pasta eller pizza. maten görs sen på beställning medans man står i kön. tappar man bort korret får man pröjsa 750 spänn!!
detta skumma system medför att det tar rätt lång tid att få maten. dessutom så kommer alla således få maten i väldigt olika tid om man är fler än 2 i sällskap. well..det var hyfsat god mat. jag käkade spaghetti carbonara. pastan var dock lite kletig och man fick ingen äggula på carbonaran som jag tycker borde vara obligatoriskt.

när vi hade ätit upp så sätter sig ett sällskap vid bordet bakom oss. jag går i väg för att fylla på vatten i mitt dricksglas och skådar då den här liraren. han är en lallare i lagom fin ålder med liiite mer kroppshull än genomsnittsbefolkningen. brallorna är trots detta ändå tydligen lite för stora för de hänger och dinglar strax nedanför hans stjärtskåras slutpunkt så att säga. detta faktum medför att man alltså tydligt kan skåda hans kalsonger. kalsongerna vilka är av märket "Man" och helt kritvita.
eller..eh..kritvita är väl att ta i litegrann faktiskt.
när de var rena så var de nog kritvita. en gång i tiden var de nog kritvita.
för numera så syns tydliga stora bruna spots på kallingarna och man undrar om han använder papper eller gamla snäckskal när han torkar sig i rektum. jag gissar på att han använder maskrosblad, men antagligen har hans förråd från förra sommaren tagit slut så nu torkar han sig inte alls längre. på med kallingarna bara liksom...

: