Yassir Arafats gåva till Elin


Kalasklas fruga Elin är återigen i Nansens lokaler. hon populerar upp sidor åt en kund för söderhavets räkning samtidigt som hon bloggar en del dråpliga prylar om hennes sugardaddy kalasklas.

Idag berättade Elin en fantastisk historia om hennes möte med den legendariska PLO-ledaren Yassir Arafat. Yassir Arafat var ju rätt lätt att känna igen eftersom han var den som uppfann palestinasjalen. Ni vet den där mojängen han alltid hade på skallen.

OBS! Elin är inte med på den här bilden. Från vänster Yitzak Rabin, Bill Clinton och Yassir längst till höger

Elin hävdar att hon träffade Yassir vid korvtjorren utanför solna centrum (den som vetter mot råsunda fotbollsstadion) en sen kväll när Yassir var lite svulten och sprang runt halva stan för att leta lite halalkorv. Till slut så gav Yassir upp och erbjöd Elin sin sjal i utbyte mot vägbeskrvining till en halalkorvmånglare. Elin tog sjalen och fintade Yassir till första bästa korvförsäljare. Hon pekade mot försäljaren i luckan och sa "HALAL!!" sen gick hon förnöjt därifrån, en sjal rikare. Det är den sjalen som Elin visar upp på bilden ovan.

Jag tycker att hela historien verkar lite bisarr och letade därför upp en bild på Arafat. Man kan tydligt se att det inte alls är samma sjal. Yassirs sjal på bilden med Rabin och Clinton visar tydligt att mönstret inte är likadant som den som Elin har. Det ligger en hund begraven här...

: