skeppsbron mighty penguins inkasserar första vinsten

så har det då äntligen hänt!
Skeppsbron mighty penguins, SMP, har för första gången skyfflat in en fullpoängare i innebandykorpen! efter fantastisk kämpainsats så manglade vi sönder motståndet i kvällens första match. jag tror att motståndarna fortfarande undrar vad det var som körde över dom där de ligger hemma i sin förort och stirrar upp i sovrumstaket från deras gamla utslitna IKEAsängar. jag hade faktiskt lovat att jag skulle hänga mig själv om vi torskade den matchen. motståndarna hade nämligen äckligt fjolliga rosa stekartröjor på sig som matchställ och att torska mot rosa stekare i fjolliga tröjor är inte min grej. dock slapp jag avliva mig själv och gissa om jag är aningens lättad över att utgången blev som den faktiskt blev...

sen hade vi en match till.
dock var det 30 minuters väntetid mellan matcherna och vi blev nog lite kalla och stela i kroppen. visserligen börjar vi bra. jag stänker in 1-0 efter en trevande inledning. men sen tar dom över matchen och vi är steget efter hela tiden. efter ca 6-7 minuter så kallar domaren till sig mig och motståndarnas lagkapten. han vill reda ut ställningen i matchen! ja..faktiskt så har domaren inte en aning om vad det står. vi kommer dock överens om att det står 3-3. troligen så var det 4-3 i motståndarnas favör. men det sket vi fullständigt i. lite senare så frågar vi igen vad det står. domaren säger 7-5...
NEEEEEJ VAFFAaAAN! hörs från vår bänk.
"oj, har jag räknat fel igen?" säger domaren..
"skoja inte! 7-7" säger vi att det står (vilket det troligen faktiskt gör) och domaren accepterar utan protest att det står 7-7. i det läget misstänkte jag faktiskt att domarn var lite salongsberusad. funderade på att sniffa lite på hans andedräkt men avstod för att inte verka helt oartig.
well...7-7 och helt jämnt alltså..men sen barkade det dock totalt åt helvete och vi torskar till slut med 11-9

inte kul med förlust men SMP och dess lagmedlemmar glädjs iaf över segern. tyvärr så fick jag själv problem med min förbannade hälsena och kan knappt gå nu. har hälseneinflammation sen 8 år tillbaka som kommer och går. behöver värma upp rätt ordentligt för att kunna spela men det gjorde jag tydligen inte nu. så jag kommer förmodligen har rörelsemönster som ett invalido imorrn. men det kostar som bekant att ligga på topp

1 :

Anonym

If you are open to having a guest blog poster please reply and let me know. I will provide you with unique content for your blog, thanks.