Is dat a dead animal on ya shoulda?


Denna syn uppenbarade sig för mig imorse när jag promenerade från slussen till kontoret på skeppsbron. jag gick där i godan ro och lyssnade på lite fet musik i min feta telefon och bara njöt. missy elliott rappade stenhårt om att "raka sin chocha" i lurarna och jag diggade järnet.

I'd like to get to know ya, so I can show ya
Put the pussy on ya, like I told ya
Gimme all your numbers so I can phone ya
Your girl acting stank than call me ova
Not on the bed, lay me on your sofa
Call before you come, I need to shave my chocha

Jag är i min egna lilla värld liksom och allt e stabilt som fan.
då tittar jag upp och får alltså se den här männskan framför mig. bilden är jävligt kass och suddig men hon har nåt slags dött djur på axeln! fast djuret verkar konstgjort. lite småsyntetiskt sådär. jag går där och stirrar som ett fån och undrar varför i hela fridens namn man går omkring med en replika av ett dött djur på vänstra axeln för!?
nån som kan berätta?

:

Anonym

Men blä! Vad totalt smaklöst.

Mia

Nej, jag är faktiskt lika clueless.

Mitt första besök härinne, suttit en bra stund. Du är beroendeframkallande! :)

Kram Mia

Digidiva

Hur uttalar man det där ordet.

Är det som "chocka" eller mer som "kåtcha"..?