gimme foooood

fy satan vad jag e hungrig!
måndagmorronen börjar med kundmöte. inte läge att svulle 14 feta mackor då. sen så e frukosten bortplockad. så jag har inte käkat nåt idag. min magsäck skriker efter födoämnen av vilken typ som helst som är biologiskt nedbrytbar.
jag tror fan att jag kan vara den hungrigaste personen på planeten just nu. och datanördarna jag jobbar med sitter här å plinkar på sina datorer utan att tänka på mig och fråga om jag vill gå på lunch för att stilla min hunger. tänk om jag dör nu? fyfan..då dör jag utan att ha fått äta min "sista måltid".
HUÄÄRGHH...


maaaatääääta..
nu


hjälp...mmaaaat
hilfe!

:

Helena

Du måste äta FRUKOST människa! Skärpning!

rewdboy

frukost hemma är uteslutet. morgonen ägnas åt att snooza. hinner inte md annat än att snooza. frukost intages på jobbet. men ibland klickar det lite där...då kan de bli såhär