skum outfit

igår kväll när jag masade mig hem från jobbet vid 19:45 så sladdade jag över det där lilla torget vid slussen som e framför tunnelbaneingången. det är kallt och jävligt och det blåser en snål nordanvind. så jag går med huvet lite nersänkt och kollar mest ner i marken. men när jag lyfter huvvet så ser jag två pumor framför mig som garvar och pekar finger. jag vänder mig och för att se vad de garvar åt. då ser jag en jävligt mysko snubbe som letar pantburkar i soptunnorna.
att de garvar och pekar är plötsligt helt förståeligt.
för synen som jag såg var denna:
en luffare iklädd den sjukaste outfiten denna dag i stockholms södra delar.
på fötterna har killen sandaler utan strumpor. på nederdelen av kroppen har han nån slags mjukisbrallor bomull som tvättats åttatusen ggr och som begåvats med aircondition i form av enorma hål.
på överkroppen har han en vit t-shirt! ja..de va minus 2 grader celsius och han har tisha på sig.
men eftersom det faktiskt är aningen kallt så har han även draperat sig med en mantel! alltså som superman. manteln består av en vit OS-flagga från OS i athen 2004 som han knutit runt halsen och som fladdrar i vinden. riktigt stilig stekare...

ja..såhär såg han ut. nästan iaf. inga kallingar utanpå brallorna dock. och jäkligt mycket skabbigare.

:

Anonym

Det var inte burksamlaren som brukade åka pendeltåget mellan VH-Centralen? Jag kommer ihåg att han hade så jäkla slitna braller senast jag såg honom (typ 2005). Vid det här laget borde de vara så slitna som du beskriver.

Vet du vem jag menar? Han är ca 40, ganska stor, ljus, köttigt ansikte och brukade gärna sätta sig mittemot unga brudar.

rewdboy

knutte: jag jag vet exakt vem du menar. snubben hade på sig skidtrikåer som var jäääävligt sliten. men detta var inte han. en annan lirare..