mirakel hit och mirakel dit

är det bara jag som inte fattar riktigt vad som är miraklet med flygplanet som nödlandade i NY igår?

planet gjorde en rätt kontrollerad nödlandning i vattnet. planet gick inte i småbitar när det landade och alla överlevde.
ändå som skrivs det om mirakel överallt??
vad är egentligen miraklet? jag trodde att trafikflygplan skulle kunna nödlanda både på land och vatten utan att bli kaffeved och utan att passagerarna ska dö.

piloten hyllas som hjälte.
det händer iofs varje gång en sån här sak händer.
men..det är JUST för såna här grejer som piloterna får träna hundratals timmar i simulator!
klart killen ska klara av att landa ett styrdugligt flygplan utan större problem. annars skulle vilken 7-åring som helst klara av att flyga flygplan. att flyga ett plan är lättare än att köra bil.
det är ju snarare så att en pilot som inte klarar en sån här nödlandning inte ska få cert för att framföra flygande fordon med passagerare...eller hur?

jag hade förstått mirakelsnacket om planets vingar hade pajat, motorerna brunnit och det tappat all styrförmåga och gick i tusen bitar vid landningen och folk slungats ut ur planet och alla ändå överlevt. då snackar vi mirakel...

:

Anonym

Fattar inte heller, det var inget mirakel, bara en pilot som gjorde sitt jobb.
Men men, eftersom det hände i ett land fyllt med religiösa fanatiker så är det klart att det är ett mirakel från Gud. ;)

rewdboy

precis!!
killen gjorde sitt jobb.

Unknown

Var i USA när det hände, nästan så de snackar mer om detta än obamas installation som president.

Tror det var NBC som kallade det mirakel som lyfter det amerikanska folket i dessa svåra tider. De säger ju iofs att konjunkturer är mycket psykologi, men så enkelt kan det väl inte vara att vända allt.

Anonym

*Du har väl inte missat min nya blogg? =)

http://jenniesplace.blogg.se

VÄLKOMMEN IN!

*

Anonym

Om man inte fuckar upp i USA så är man a true american hero!