zombiesarna snodde min process!!

om ni vill veta vad i häcklefjäll jag gör på dagarna på jobbet så ska jag ge er en exklusiv inblick här om ni läser vidare.

jo alltså..mitt jobb.
så här ere: jag brukar sitta å hamra på tangenterna i ett fantatiskt gulligt program som heter microsoft visual studio 2008 professional. att det är just professional gör mig extra lycklig. det betyder att jag e pro!!
well..programmet gör att jag kan bygga andra program eller webbsidor. jag gör mest webbsidor. det gör man genom att peta ihop bokstäver till ord. det är heeelt fantstiskt.
tex om man vill göra en söt webbsajt som ska skriva ut alla siffror från 1 till 2 miljarder skriver man såhär

for(int i = 1; i
");
}

det där kan bli en killerwebbsida som man kan tjäna feta stålar på. tex för alla som har glömt tex vilken nuffra som kommer efter etthundratusentvå så surfar man bara in på den där sidan å ser att "jamendramig på en liten vagn, det är ju etthundratusentre som kommer efter etthundratusentvå!!"


igår när jag satt å debuggade lite i visual studio så fick jag det här roliga felmeddelandet från min dator. jag hajjade ingenting?
vaddå? min w3wp.exe process bara dog och tydligen så tog ett gäng zombies över!? och nu undrar burken om jag vill terminera zombiesarna...?
klart som fan jag vill terminera dom jävlarna!!
de har ju för bövelen snott min w3wp process utan att fråga. mitt i min debuggning åxå!! satan!!

1 :

Digidiva

jag hatar när det där händer. jävla zombies.