nyårslöfte

JAAA! jag vet.
att ge nyårslöften är töntigt. jag hatar folk som håller och ska ge en massa nyårslöften varje år. eller...eh..asså..jag hatar inte PERSONERNA som ger nyårslöften. jag hatar bara ATT dom gör det. själva fenomenet liksom. det är dock inte lika töntigt som att blogga julrim. absolut inte!

jag ska ändå ge er ett såndär töntigt nyårslöfte som jag själv hatar. mitt löfte är att den här bloggen ska shapa upp sig ordentligt och återigen vara det som den en gång var, dvs en modeblogg.
nästa år så ska jag alltså återgå till min egentliga kärnverksamhet. så när jag kommer tillbaka från madagaskar typ 12e januari då jävlar ska de bli stil på grejerna igen. jag ska bli kompis med blondinbella och kenza och sofie fahrman och elin kling å brudarna.

har jag tur så kanske dr alban läser min blogg och känner att jag är rätt person att kontakta när han gör comeback i klädbranschen. om ni inte minns det så hade ju han en klädbutik i gamla stan innan han slog igenom ordentligt i världen. där sålde han roliga tyger med roliga mönster.

hm..nu när jag gör lite research så verkar alban faktiskt redan ha gjort comeback i modebranchen redan för 3 år sen. vad fan hände med det?

1 :

Digidiva

Och inte en bild från madagaskar. Inte EN.