ånuerejuligenånuerejuligen

jag håller med H, julkänslan är noll = nada = nutting = zero fast det nu är 1 december och 1a advent har varit. käkade faktiskt julskinka, korv, köttbullar å såna grejer till söndagsmiddag. men julkänslan finns inte ändå. kan det bero på att gräsmattan är grön och lerig och det regnar som fan ute istället för att det är en halvmeter snö på backen.
men men..det skiter jag i. jul är ändå bara trist. och jag drar till madagaskar om 11 dar ändå. och där ere 30 grader varmt och sol. där skiter dom i att det är julafton. sånt diggar jag..

:

Swedeheart

jag har julkänsla jag , trots att vi har sol och varmt väder. men jag är ju en julnisse...

Helena

Jag gillar ju julen...men säger som du...sol och värme under x-mas 2008 is the shit!
ECUADOR - here I come! Whiiiiiiiiiii!