träningsvärk imorrn

jösses. jag och anna tränade lite ihop idag. jag la upp ett träningsprogram som vi skulle köra ihop. först uppvärmningslöpning och lite stretch. som vanligt så har fick jag ont i hälsenorna så fort jag löper i backe. fattar fortfarande inte hur jag fixade midnattsloppet i hösstas.
iaf..sen körde vi ruscher i backe 5 ggr. rätt jobbigt men inte några större problem. efter det varvade vi med lite situps+armhävningar, 20x2. och sen...efter detta kom då killerövningen. såna där djupa utfallssteg. vi körde mellan två lyktstolpar i löpspåret. vet inte exakta sträckan. jag tänkte mig 6 ggr. men jävligt snabbt insåg vi att det nog räckte med 4. för efter dom 4 repetitionerna så var mina lår helt jävla döda. lite styrka skulle köras innan vi joggade hem så vi körde 3 set tricepsdips. sen jogga hem...my ass...började springa 10 meter. men var tvungen att stanna och stretcha lår först innan jag kunde fortsätta vidare. fan va jobbigt! avslutade sen med situps och armhävningar.

jaja..meningen är att vi kör om programmet i helgen. men då byts backen eller utfall ut mot en övning där vi springer i trappor.

: