sånt här hände inte på min tid

fan..när jag gick i skolan så strippade inte fröken för oss. trist.


men, tur var väl det kanske. när jag gick i lågstadiet i klass 1B i ribbybergsskolan, västerhaninge hade vi en tvättäkta skräcködla som fröken. hon kunde varit handplockad direkt från jurassic park. kruxet var bara att filmen inte haft premiär då.
märkligt.
hon var en rabiat galning med norra europas största och blåaste underläpp. hon var som ni kan förstå inte särdeles vacker och jag hade troligen inte uppskattat en stripp av henne. varken då eller nu. men man har ju ändå haft en del läckra lärare när man gick i högstadiet som gärna kunde strippat på klassfesten. oftast var de snygga fröknarna bara vikarier, men fröken som fröken.

:

Anonym

Fy fan vad taskigt av läraren att chocka sina elever på det sättet.

Killarna i den där gymnasieklassen måste juh gråtit sig till söms den natten.

Anonym

jag gissar på att vi har haft samma mardrömmar om An**a

rewdboy

ja! hur fan kunde du lista ut att det var hon?
:-)
hon va ju galen. en gång typ i tvåan gav hon mig en fet jävla örfil bara för att nån hade sparkat boll i kapprummet så lampan gick sönder. hon visste dock inte vem det var och vi var 3 pers där. jag, david wallin och nån till. davids morsa va ju lärare i parallelklassen så honom kunde inte hon smälla på. och den andra sprang. då fick jag ta smällen. fan va lack jag blev på henne.