nerpissat kattskrälle

vi har två katter hemma. en som heter cosmo kramer och en som heter stjärna. (gissa vilken av dom som jag döpte). båda katterna är hankatter men stjärna är lite tjejig. när vi först fick stjärna så trodde vi att det var en honkatt. det var inte förräns vi första gången var hos veterinären som vi fick reda på att det var en snubbe.

stjärnas tjejighet visar sig genom att kattskrället är sjukt keligt. så fort man rör sig så ska katten med. sover man ska katten helst ligga i fejjan eller under täcket. sitter man i soffan å kollar på TV ska katten knalla fram å tillbaka och lägga sig så nära det går utan att komma innanför skinnet på en.
sitter man å bajsar så ska katten sitta i knät. det är 100% ofelbart! sätter man sig på muggen så hinner jag räkna till 3 långsamt sen så kommer katten in å ska sätta sig i knät på en. om man istället pissar så kutar katten fram å tillbaka mellan fötterna på en. samtidigt så kör han nån slags helikoptervispning med svansen. det är inte helt okej när jag pissar faktiskt.

så idag hände återigen det som inte fick hända. jag står där å pissar, morgontrött som en förkyld amöba. å då kommer katten å kör sin helikopter med svansen. vad händer? jo jag pissar på kattjävelns svans!
AAARGH!
vad fan gör jag nu då?
klipper av strålen fort som fan, hugger tag i katten å slänger ner han i badkaret. katten fattar vad som är på gång å försöker slita sig. men jag får hålla i hårt och sätter igång duschen. här ska duschas katt. det var inte poppis. men vad i häcklefjäll...han kan ju inte kuta omkring med en nerpissad svans...

det här var inte första gången som jag pissade ner kattskrället heller..och säkert inte sista gången.

:

yoakeem

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. Fan vad kinky!

Anonym

Jag har ett förslag. Stäng dörren när du går på toaletten.

Digidiva

Kan inte du lägga in den gamla listan på andra bloggare istället för att kissa på katten...? Jag tyckte om den.

rewdboy

joförfan, jag ska fixa den. jag e inte klar med den nya designen än.

Digidiva

Cool!

Anonym

Det går att sitta ner och kissa har jag hört.

Och som Dallas sa: Stäng för fan dörren. Kräma med öppen dörr. Ja jävlar Rudde!

Anonym

Alltså.. har man en drule som man får gömma i byxbenet så förstår jag att det e lätt att man pissar på katten av misstag.. Rudde, du får hålla i den med BÅDA händerna nästa gång! (o nu menar jag inte katten)

Anonym

Kissekatt har fått en helt ny innebörd....

Fanny

HAHAHAHA you made my day. Heeelt underbart.