kärleken e svår

det e tydligen en beef på g mellan linda rosing och carolina gynning. gynning anklagade enligt aftonbladet rosing för att ha gått hem med hennes ex kleerup nån natt. förmodligen för att spela salivhockey och vuxenbrottas. hon kallade honom för hennes leftover. kleerup diggade inte att bli kallad för leftover och kontrar med att säga att de var han som dumpade gynning och att han därmed inte kan vara leftover. hon är alltså hans leftover och inte tvärtom.


well well..det jag fascineras mest över i denna historia är hur gynning och rosing överhuvudtaget intresserade sig över denna bildsköna man.

alltså..no offense kleerup, du verkar jävligt duktig. men har hänt det hänt nåt drastiskt i världen medans jag sov i natt?
för sist jag kollade så fick snubbar som såg ut sådär inga brudar alls. speciellt inte bimbobrudar som rosing och gynning. när jag gick i plugget så intresserade sig såna här brudar bara för såna där skolkande grova snubbar med stora biceps och bröstmuskler och rökte mycket.
och nuförtiden så intresserar sig såna där brudar för snubbar med stora biceps och bröstmuskler och har fett med stålar eller är jävligt kända.

ja, ni vet..typ som anna nicole och hennes loverboy, den likbleka farbrorn med den sköra benstommen som var ca 448 bast och satt i rullstol.

:

Pandamamman

Nu är den där Kleerup ju ihop med 17åriga stjärnmodellen Elsa Hosk.
Nä, jag fattar heller inte.
Dessutom gör han ju ingen tuff musik, utan sitter och nördprogrammerar nåt blip-blop på datorn.

Anonym

samt har jävligt äckligt skägg...

Anonym

en kväll satt jag hemma o glodde på tv. plöstligt så uppenbarade sig djävulen. han satte sig på tv o började jiddra om att han kunde ge mig ett sjysst kontrakt om jag sålde min fina själ till honom. även om det lockade så satt jag o vägde alla för- o nackdelar.. och kom fram till att jag klarade mig bäst utan hans feta kontrakt.
han tackade vänligt för sig o gick. men när han var på väg ut genom fönstret så tyckte jag höra att han mumlade nåt om att han nu var tvungen att kolla upp Kleerups adress. jag vet inte, kanske tar jag i lite när jag antar att herr Kleerup nappade? ;)