gåsjackor hit å gåsjackor dit

det florerar ett illasinnat rykte här på nansen. ryktet säger att en projektledare här på kontoret nyligen har införskaffat sig en canada goose, eller en gåsjacka som den kallas i folkmun.
jag vet inte riktigt hur jag ska ta in denna info. gåsjackor är nåt för folk som tror att ju dyrare en jacka är desto bättre är den. och de tror att det är premium att de kan lägga feta pengar på en jacka. att patrasket inte har råd med en lika dyr jacka.
kruxet är dock att senaste 10 åren så har ju ALLA gåsjackor.
alla från mahmoud 7 år i klass 1F i tensta, kerim 17 år i västerhaninge, börje 32 i kungsängen, kärstin 44 i bårås till såna som blondinbellas farsa. och nu även jonpet på skeppsbron 34 i stockolm.

ok, alla gåsjackor i stan är nog inte direkt tvättäkta. men jag vet folk som har sparat sen typ hedenhös dog för att ha råd att tjacka en äkta gåsjacka. samtidigt känner jag även dom som helt sonika köpt sin i bangkok i 33 graders värme under thailandssemestern för ca 300 spänn.

en rolig bieffekt med att ha på sig gåsjacka verkar vara att när de som äger en är ute och går så ser de ut som om nån har tryckt upp en 30 cm linjal i rektum på dom. rätt stiff alltså. du kan lätt skåda detta fenomen om du tar dig lite tid för gåsspotting runt svampen en kall decemberdag.

:

Digidiva

Jag vill veta VEM det är som köpt gåsjackan?

rewdboy

det står ju i inlägget: jonpet!

Digidiva

ja det säger ju mig jättemycket:-D

Digidiva

vem är jonpet, vad gör jonpet och varför köpte han en gåsjacka?

rewdboy

asså..jag vill ju inte hänga ut jonpet i klartext på min blogg. det är rätt många som läser ju.

men om går in på nansen.se/kontakt och kollar så har vi en kille där som heter jonathan pettersson och hans första 3 bokstäver i förnamnet och efternamnet blir en kombination som du kanske känner igen...

alltså..jag säger inte att det har nåt samband med varann. det kan vara en slump