det är kvinnor som är zapmarodörer här i världen. inte killar

läste ett blogginlägg med en lista om hur män är och hur en kvinna skulle bete sig om hon var man. grovt generaliserande men rätt träffande ändå. dock innehöll listan ett gravt fel vilket gjorde mig en aningens besviken.

"Om jag var man för en dag skulle jag: Oavbrutet blippa med fjärrkontrollen."

detta påstående är att fara med grov osanning, ty de grövsta fjärrkontrollsnarkomanerna torde enligt mina empiriska studier vara individer av kvinnligt kön!
jag har på nära håll studerat kvinnliga individer som zappar helt planlöst för att till slut ändå fastna på kanalen som sänder sån fantastiskt smörig dynga som Dr Phil, Oprah eller TV4s morgonprogram. om de ändå alltid fastnar på samma kanaler till slut så förstår man liksom inte varför de började zappa överhuvudtaget!
men jag har förstått att det är meningslöst att bry sin hjärna med att fundera över detta fenomen. kvinnorna vet nämligen inte själva hur deras zappbeteende styrs och hur de vet vad som sänds på kanalerna som de zappar förbi. det går nämligen inte veta när man bara ser skärmen blinka förbi i en tanig bråkdels sekund. den mänskliga hjärnan har inte förmåga att uppfatta nånting under den oerhört korta stund som de elektriska kretsarna i TVn får energi nog att tända panelen och sända sitt ljus till näthinnan. synnerven hinner ju inte reagera innan zapfingret har hunnit trycka ytterligare en gång för att återigen byta kanal på TVn. Fingret är ofta snabbare än vad som borde vara mänskligt möjligt. fingret reagerar snabbare än ögat. om man tänker efter är detta helt fantastiskt..

:

Anonym

Bra där Rudde. Pårom bara! De är usla zappare.

Anonym

Hmmm, det kanske gäller en viss människotyp då? Det kanske inte alls är genusbetingat? Jag själv har bara träffat män med detta beteende, främst för att jag uteslutande bott ihop med män. Min mamma använder aldrig fjärrkontrollen.

rewdboy

knutte? vem e du?

Anonym

Jag kunde har skrivit Martin också :)

Hittade ditt fejs på Tyskungens galna blogg.

rewdboy

hahaha!
jag misstänkte väl att det var DEN knutte. the one and only! men jag var tveksam ändå för jag tyckte att det var för bra för att vara sant att just du hittat min blogg

cool!

Anonym

Inte så otroligt som det låter ändå. Mitt jobb är otroligt ostimulerande och därför har jag läst ca 1 miljon bloggar. Men din är den enda modebloggen som jag följer....

Jag har garvat rejält nåra gånger. Keep up!

Ps. finns ju på Facebook.